MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

Agenda

6 april 2024 VWF Springen, definitieve startlijst !

VWF Springen bij Manege de Prinsenstad

Het VWF Springen is door de VWF in 2003 in het leven geroepen. Het evenement wordt in de maand april door de VWF georganiseerd op de prachtige locatie bij Manege de Prinsenstad in Delft. Het VWF Springen bestaat uit een open kampioenschap vrijspringen voor driejarige springpaarden en een aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel. De paarden dienen wel geregistreerd te zijn bij een erkend Europees warmbloedpaardenstamboek.

Jury; Stefaan de Smet & Ellen Zwijnenberg
Stefaan de Smet is voorzitter van BWP-hengstenkeuringscommissie, Stefaan brengt succesvol paarden uit in de spring- en eventingsport. Hij is een gewaardeerd jurylid, die deskundig zijn zijn visie op het paard en de aanleg als sportpaard kan verwoorden, Ellen Zwijnenberg, brengt succesvol paarden uit in de springsport en runt haar eigen springstal waar o.a. zij talentvolle jonge paarden opleidt.

Fokvereniging VWF organiseert discussieavond

13 Februari aanvang 20.00 uur Pleisterplaats Moordrecht

Paardenmannen pur sang Cor Loeffen en Patrick van der Meer nodigen u graag uit voor een rondetafelgesprek over de toekomst van de paardensport en -fokkerij; zie flyer hieronder voor de uitnodiging.

Definitieve startlijst VWF Dressuur 2023

Hierbij de Definitieve startlijst VWF Dressuur 2023

21-10-2023 VWF Dressuur bij Manege de Prinsenstad

Fokvereniging VWF Z-H West organiseert met Manege de Prinsenstad op 21 oktober het VWF-Dressuur bij Manege de Prinsenstad te Delft. Ook dit jaar wordt er weer gereden om de Kalfsbeek dressuurbokaal. Aan deze aanlegtest voor jonge dressuurpaarden kunnen alleen driejarige paarden meedoen.

14 oktober 2023 Lezing dhr Leendert Jan Hofland & rondleiding DAP Bodegraven in openbare deel van de VWF Jaarvergadering

Dit jaar zal de VWF jaarvergadering niet in het voorjaar maar in het najaar plaats vinden. Deze keer zal het op een zaterdagmiddag plaatsvinden en wel op zaterdag 14 oktober.

RUBRIEK 4 jarige SPRINGPAARDEN TIJDENS OUTDOOR CONCOURS DELFT

1 JUNI – RUBRIEK 4 jarige SPRINGPAARDEN TIJDENS OUTDOOR CONCOURS DELFT Fokvereniging VWF ZuidHolland.

Deze rubriek is een vervolg op de aanlegtoets 4 jarige springenpaarden dat de fokvereniging VWF in samenwerking met Manege de Prinsenstad op 1 april bij Manege de Prinsenstad heeft georganiseerd.

Uitslagen VWF Springen 2023

Hierbij de uitslagen van het VWF Springen 2023

Definitieve Startlijst VWF Springen 2023

Hier de voorlopige startlijst voor VWF Springen 2023.

1 april VWF Springen - Inschrijving OPEN

1 april VWF Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing bokaal

Definitieve Startlijst VWF Dressuur 22 oktober 2022

Hier de definitieve startlijst.

Let op!! dat uw catalogusnummer aan beide zijde van het paard goed te zien is! de startnummers zijn bij het secretariaat op de dag zelf af te halen. Graag deze nummers gebruiken en geen eigen nummers

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.