MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

VWF Springen bij Manege de Prinsenstad

Het VWF Springen is door de VWF in 2003 in het leven geroepen. Het evenement wordt in de maand april door de VWF georganiseerd op de prachtige locatie bij Manege de Prinsenstad in Delft. Het VWF Springen bestaat uit een open kampioenschap vrijspringen voor driejarige springpaarden en een aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel. De paarden dienen wel geregistreerd te zijn bij een erkend Europees warmbloedpaardenstamboek.

Jury; Stefaan de Smet & Ellen Zwijnenberg
Stefaan de Smet is voorzitter van BWP-hengstenkeuringscommissie, Stefaan brengt succesvol paarden uit in de spring- en eventingsport. Hij is een gewaardeerd jurylid, die deskundig zijn zijn visie op het paard en de aanleg als sportpaard kan verwoorden, Ellen Zwijnenberg, brengt succesvol paarden uit in de springsport en runt haar eigen springstal waar o.a. zij talentvolle jonge paarden opleidt.

Inschrijven >>   Definitieve Startlijst >>

2023 Winnaar VWF Spr 3 j

 

Verloting gratis dekking; Never Lose (Lector van de Bisschop x Tolano van 't Riethof)

Tijdens VWF Springen wordt loterij gehouden waarbij u een gratis dekking kunt winnen van de jonge, getalenteerde hengst Never Lose (Lector van de Bisschop x Tolano van 't Riethof). Deze KWPN-goedgekeurde hengst imponeerde afgelopen seizoen met zijn uitstekende prestaties in de hengstencompetitie, gekenmerkt door zijn goede galoppade, vermogen en techniek, gecombineerd met een zeer werkwillig karakter. Never Lose is gefokt uit de stam van Gancia de Muze, met een grootmoeder die zelf op 1.50 niveau sprong. Aan vaderskant zien we Lector van de Bisschop, een 1.60 hengst afkomstig van Bamako de Muze en de invloedrijke merrie Cordula de Laubry. Doe mee aan deze unieke kans om een dekking te winnen van deze veelbelovende hengst en geef uw fokkerij een vliegende start naar succes!

Het betreft een dekking van Never Lose; er kan niet worden geruild met een andere hengst. De inseminatie moet worden uitgevoerd door een gecertificeerde dierenarts; de eerste twee keer
worden de verzendkosten door ons betaald. Daarna zijn deze voor eigen rekening. De winnaar kan voor de verdere afhandeling contact opnemen met Gerrit ter Harmsel van Dekstation Enterbrook:
(+31)621666309